Telefon
WhatsApp

BİYOFİDAN BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ LAB. AŞ 21.03.2018 yılında, ana firmamız olan Göker Tarımsal Etk. Danş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.nin bilgi birikimini ve tecrübesini teknolji ile buluşturmak için Yalova da kuruldu.

İLETİŞİM

Hakkımızda

Hakkımızda

BİYOFİDAN BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ LAB. AŞ 21.03.2018 yılında, ana firmamız olan Göker Tarımsal Etk. Danş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.nin bilgi birikimini ve tecrübesini teknolji ile buluşturmak için Tubitak destekli invitro ortamda ahududu üretim projesi olarak Yalova da kuruldu. Firma olarak öncelikli amacımız,özellikle pazarda yurtdışı bağımlılığı olan bitkilerin yüksek teknoloji ile ülkemizde çoğaltılıp piyasanın arzına sunmak ve çiftçilerimizin verim, kalite ve teknoloji noktasında en yeni çeşitlere ve teknolojilere ulaşmasını sağlamaktır.
Şirketimiz,ilk olarak Göker Tarımsal Etk. Danş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.. olarak 1994 yılında Antalya da tarımsal konulara ve karşılaşılan problemlere bilimsel tavsiyeler vermek üzere danışmanlık şirketi olarak kurulmuştur.(1995 yılında Marmara bölgesinde tohum ve bitki besleme ürünleri konusunda pazarlama faaliyetlerine başlamıştır.Yine aynı yıl sebze ve dış mekan süs bitkileri üzerine üretim tesisleri kurulmuştur.1998 yılında şirket merkezi Yalova ya taşınarak faaliyet alanına Trakya, Marmara ve Karadeniz bölgelerini dahil etmiştir.2000 yılının başlarında faaliyet alanına zirai ilaç üretimini de katarak tüm Türkiye de teşkilatlanmıştır.Daha uzman ve profesyonel hizmet vermek amacıyla ilaç,gübre,tohum ve bitkisel üretim bölümleri ayrı şirketler haline getirilerek 2013 yılında tohum bölümü Aragon Tarım Tohum A.Ş.kurularak faaliyete başlamıştır. 2018 yılında Doku Kültürü Laboratuarını da grubumuza eklemiş olduk.
Bu tarihten itibaren müşteri beklenti ve gereksinimlerine en hızlı ve doğru şekilde cevap vermeyi, teknik ve eğitimli ekibimizle sürekli gelişerek sektörümüzde lider olmayı amaçlamaktayız. 2023 yılnda T.C. Yalova Atatürk Araştırma ensütüsü ile beraber tubitak projesi başlattık. İnvitro ortamda Şakayık bitkisinin çoğaltılması ve üretilmesi projesi 2 yılı kapsayan araştırma ve geliştirme evreleri ile devam etmektedir.